Torrent: Pislik atmak isteyen atabilir, biz kazanmak için çalışıyor olacağız

Karagümrük maçının ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Torrent “Yanlış haberler çıkıyor. Herhangi biri pislik atmak istiyorsa atabilir. Biz önümüzdeki maçı kazanmak için çalışacağız” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 31'inci haftasında Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, “Kulüpte karışık bir hafta geçirdik. Her gün birçok yanlış haber çıkıyor. Önümüzdeki maçlarda ne olacak bilmiyorum. Fakat teknik direktörümüz ve sportif direktörümüzün motivasyonu üst seviyede” diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, “Ne olursa olsun Galatasaray beni işe aldı. Yaptığımız işle ilgili eleştiriler olabilir fakat profesyonel bir şekilde son ana kadar elimizden geleni vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diyen Torrent, “Herhangi bir insan da pislik atmak istiyorsa atabilir. Biz önümüzdeki maçı kazanmak için çalışıyor olacağız” ifadelerini kullandı.

'OYNAMAK İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNADIĞIMIZA İNANIYORUM'

Fatih Karagümrük maçının zor geçeceğini bildiklerini söyleyen Domenec Torrent, şöyle devam etti:

“Oyuncular milli takımdan döndükten sonra başlarına bir şeyler gelebiliyor. Çoğunluğu uzun yolculuk yapıyor, çok yorgun geliyor. Feghouli, Mustafa Muhammed gibi sakat geliyorlar. Kerem gibi 30'uncu dakikada sakatlık yaşıyorlar. Cicaldau ve Taylan da devre arasında yorulduklarını söyledi. Özellikle ilk 45 dakika için oyuncuların davranışından dolayı çok memnunum. Oynamak istediğimiz oyunu oynadığımıza inanıyorum. İnanılmaz bir efor sarf etti oyuncular. Hepsini tebrik ederim.”

'FENERBAHÇE'Yİ İYİ ANALİZ EDİP, NASIL KAZANMAMIZ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENECEĞİZ'

Ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile oynayacakları derbi ile ilgili soru üzerine Torrent, “Bütün Türkiye için ne kadar önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Daha önce çalıştığım birçok ülkede büyük derbilerde bulunma şansı yakaladım. Özellikle iki takım taraftarları için çok önemli bir maç. Şu an için ilk 11'imiz kim olur bilemiyorum. Ancak kim oynarsa oynasın iyi bir şekilde mücadele edeceğiz” yanıtını verdi.

Her maça galibiyet hedefiyle çıktıklarını vurgulayan Torrent, “Fenerbahçe'yi iyi analiz edip, nasıl kazanmamız gerektiğini öğreneceğiz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Çok iyi bir şekilde mücadele edeceğimize inanıyorum. Fenerbahçe'nin stadında ellerinden geleni vereceklerini biliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)