Tom Holland'ın maaş çeki, yanlışlıkla başka oyuncuya gönderildi

'Örümcek Adam' serisinde 3 filmdir Peter Parker karakterine hayat veren Tom Holland'ın maaş çekinin yanlışlıkla Tom Hollander'a gönderildiği ortaya çıktı.

Sol: Tom Hollander, sağ: Tom Holland
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Örümcek Adam: Eve Dönüş", "Örümcek Adam: Evden Uzakta" ve "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filmlerinde 'Peter Parker' karakterine hayat veren oyuncu Tom Holland'ın maaş çekinin isim benzerliği nedeniyle bir başka oyuncuya gittiği ortaya çıktı.

NTV'de yer alan habere göre, 27 yaşındaki Holland'ın maaş çeki yanlışlıkla "Karayip Korsanları", "Aşk ve Gurur" ve "The White Lotus" yapımlarıyla tanınan İngiliz oyuncu Tom Hollander'a gönderildi. 

'TOPLAM MİKTAR DEĞİLDİ, BENİM HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN YÜKSEK MİKTARDI'

"Late Night With Seth Meyers" adlı programda konuşan Hollander, Holland'a gönderilmesi gereken çekin kendisine ulaştığını söyledi. Oyuncu, e-postayı gördüğünde çok şaşırdığını ve hemen ajansına haber verdiğini söyledi. Hollander e-postanın açıklamasında, "Yenilmezler filminin gişe hasılatının ilk ikramiyesi" yazdığını ifade etti. 

Karşılaştığı miktarın çok büyük olduğunu dile getiren oyuncu, "Filmden kazandığı toplam miktar değildi. İlk gişe ikramiyesiydi. Ama bu benim hayatımda gördüğüm en yüksek miktardı" ifadelerini kullandı. 

Marvel yıldızının gişe hasılatından aldığı payın 7 haneli bir rakam olduğu biliniyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)