TİP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Alp İçen oldu

Türkiye İşçi Partisi, Karşıyaka Belediye Başkan adayının emekli diplomat Alp İçen olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye İşçi Partisi (TİP) Karşıyaka İlçe Başkanı Gökçe Karahan, partisinin Karşıyaka Belediye Başkan Adayını açıkladı. "Karşıyaka'nın katılımcı, şeffaf, demokratik belediyecilik anlayışı için" Ankara Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler ve ODTÜ'de yüksek lisansını tamamlayan emekli diplomat Alp İçen'in Karşıyaka Belediye Başkan adaylığı açıklandı.

İlçe Başkanı Gökçe Karahan açıklamasında, "Tarih ve kültür yapısına uygun projeler ile yerel yönetimlerdeki bilgiye sahip belediyeciliği bilen uzman kadrosu ile kol kola el ele omuz omuza güçlü söz sahibi olmaya geliyoruz. Sahip olduğu mesleki birikimi ve donanımı, toplum ve ülke yararına olan değerlerimize ve bilimin sesine kulak tıkayan bu rant iktidarına karşı birlik ve beraberliğimizin ülke insanımızın yaşanabilir umutlu, güvenli bir toplumsal rol üstleniyoruz.

İmar rantı yüksek olan yerlerin halkın kullanımına açmalı, afet, kentsel dönüşüm, sağlık, çocuk ve yaşlılara önem veren, toplu ulaşım araçlarını teşvik edici, kooperatifçiliğe değer veren mahalle kültürünü esas alan şehir planlaması ile yerel yönetimlerde konusunda uzman kişilerle şehrin tarih ve kültür yapısına uygun projeler ile yerel yönetimlerdeki bilgiye sahip belediyeciliği bilen uzman kadromuz birikimimiz, inancımız, direncimiz, umudumuz ile yürek yüreğe kol kola el ele omuz omuza güçlü söz sahibi olmaya geliyoruz" diye konuştu.