Tim Burton duyurdu: 'Beterböcek 2' üzerinde çalışıyorum

Tim Burton, "Beterböcek 2" üzerinde çalıştığını duyurdu. Burton, "Fikirler ve şeyler üzerinde çalışıyorum ama hepsi hakkında konuşmak için daha çok erken" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Tim Burton, "Beterböcek" (Beetlejuice) devam filmine ilişkin çıkan haberler hakkında konuştu. Uzun süredir devam filmi için bazı “fikirler ve şeyler” üzerinde çalıştığını söyleyen yönetmen, projenin hâlâ çok erken aşamalarında olduğunu ve bu noktada hayata geçmesinin garanti olmadığını belirtti.

Kayıp Rıhtım'ın Deadline’dan aktardığına göre, Burton, “Şu an için hiçbir şey kesin değil. Bir film yapıp yapmadığımı sadece set çekimindeyken biliyorum. Her şeyin köküne geri dönmeye çalışıyorum. Fikir dediğiniz bir tohumdan fışkırır ve sonra bu ifadelerden ziyade büyür. Fikirler ve şeyler üzerinde çalışıyorum ama hepsi hakkında konuşmak için daha çok erken. Nasıl gittiğini hep birlikte göreceğiz. Yani şimdilik bu soru için bir cevap yok" dedi.

BRAD PITT DEVAM FİLMİNDE YAPIMCI OLACAK İDDİASI

Şubat ayı sonunda Brad Pitt’in Plan B’sinin yapımcısı olacağı bir "Beterböcek 2" filminin çıkacağı ve Michael Keaton ile Winona Ryder’ın da ikonik rollerini yeniden üstlenmelerinin beklendiği öne sürülmüştü. Daha sonra Johnny Depp’in de gizemli bir rolle kadroya katılacağı iddia edilmişti.

1988 yılında gösterime giren "Beterböcek"in senaryosu Michael McDowell ve Larry Wilson’a ait. Yakın zamanda hayatlarını kaybetmiş ve ne yapacaklarını bilemeyen Adam ve Barbara Maitland çiftine odaklanan film; çiftin evlerine yerleşen yeni kişilere musallat olmaya karar vermelerini konu alıyor. İkilinin beceriksizliklerinin ardından işin uzmanı kabul edilen Beetlejuice (Beter Böcek)’in olaya dahil olmasıyla hikâye farklı boyutlara taşınıyor.