Tim Burges’dan yeni şarkı ve EP

The Charlatans'ın solisti Tim Burgess yeni EP'si ve yeni parçasını paylaştı. EP, 6 parçadan oluşuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz rock grubu The Charlatans'ın solisti Tim Burgess, Bella Union etiketiyle yayınlanacak yeni EP’si “Ascent of The Ascended”i ve yeni parçası “Yours. To Be”yi paylaştı. EP, albüm bittikten hemen sonra kaydedilen “Yours. To Be”, ve “The Ascent Of The Ascended”i de içeriyor. EP’de yer alan diğer dört parça ise Mart ayında New York City’de Paste dergisi için canlı performans olarak kaydedildi. 

6 parçadan oluşan EP, Charlatan’ın klasiği “The Only One I Know”un yeni versiyonunun yanı sıra I Love The New Sky’da yer alan üç şarkıyı içeriyor.

 EP'si ve yeni parçası hakkında konuşan Burgess, “Bu kadar parlak bir grupla albüm kaydetmekten gelen bir enerji vardı - bitmesini istemedim ve bir şaheser kaydetmek istedim - Ascent of the Ascended geldi. Her zaman This Heat’den Charles Hayward’la çalışmayı istedim ve bu kulağına hoş geldiği için kendisi olumlu yanıt verdi. “Yours. To Be”, hayatınızın çok nadir bir anında aldığınız anlık bir his gibi. İki şarkı çok farklı ama bir şekilde birbirlerini tamamlıyorlar. Bu yüzden, EP harika bir fikirdi” ifadelerini kullandı.