Tilda Swinton’lı komedi filmi 'Problemista'dan fragman

Tilda Swinton‘ın hayatı cehenneme çeviren bir patron rolünde olduğu "Problemista" filminden fragman paylaşıldı. Filmin yönetmen ve senarist koltuğu El Salvadorlu sanatçı Julio Torres‘e ait.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tilda Swinton‘ın başrolünde yer aldığı "Problemista" filminden ilk fragman yayınlandı. Saturday Night Live ile dört yıl üst üste Primetime Emmys adaylığı alan Julio Torres‘in imzasını taşıyan filmde Swinton, hayatı cehenneme çeviren bir patronu canlandıracak. 

Yapımda Torres, New York’ta çalışma vizesi sona ermek üzere olan El Salvador’dan gelen hevesli bir oyuncak tasarımcısı Alejandro’yu canlandırıyor. Alejandro çaresizlik içinde, Swinton’un sergiye çıkmasına yardımcı olursa çalışma vizesini birlikte yenileyeceği umuduyla sanat dünyasının derinliklerine adım atıyor. İkiliye "Problemista" filminde RZA, Isabella Rossellini, Larry Owens, Catalina Saavedra ve Greta Lee eşlik ediyor.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, Torres’in ilk yönetmenlik denemesi olan film, "Moonlight", "Ex Machina", "Hereditary" ve "Midsommar" gibi yapımlarla tanınan A24 tarafından geliştiriliyor. Emma Stone, Dave McCary ve Ali Hurting ile birlikte yapımcı olarak filmde görev alıyor.

Film, 4 Ağustos 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)