Thor'u canlandıran Chris Hemsworth: 'Love And Thunder', son Marvel filmim olabilir

Chris Hemsworth, "Thor: Love and Thunder"ın kendisi için son Marvel filmi olabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Chris Hemsworth, "Thor: Love and Thunder"ın, oynadığı son Marvel filmi olabileceğini söyledi. Hemsworth, yönetmen Taika Waititi'yi Thor serisine yeni ve eğlenceli yaklaşımı için tebrik etti. Oyuncu ayrıca, izleyiciler isterse, gelecek yıllarda Thor rolünü memnuniyetle oynamaya devam edebileceğini ancak Marvel Sinematik Evreni'ndeki geleceğinin belirsiz olduğunu belirtti.

Wired ile yaptığı bir röportajda konuşan Hemsworth, şu ifadeleri kullandı: 

"Çektiğim son [Marvel filmi] 'Thor: Love and Thunder'dı ve bu benim son Marvel filmim olabilir, bilmiyorum. Tüm Taika Waititi filmleri gibi vahşi, eğlenceli ve tuhaf bir deneyimdi. Bu karakteri on, on bir yıldır oynadım ve her seferinde yeni ve heyecan verici oldu. Çok taze ve daha önce denemediğimiz bir şeyi deniyormuş gibi hissettik. Ben, Taika'nın sözleriyle, bence uzayda geçen tuhaf, vahşi, romantik bir komediydim... Thor'u oynamayı seviyorum - uzun yıllar oynadım ve insanlar isterse bunu yapmaya devam ederim. Thor'u oynamanın en zorlu yanı, onu her seferinde yeniden icat etmek ve bir izleyici için tahmin edilebilir olmaması ve daha önce gördükleri bir şey olması. Bu bir meydan okuma ama eğlencenin bir parçası."

Hemsworth, ilk olarak 2011'de "Thor" filminde 'Thunder God' olarak çıkış yaptı ve sekiz Marvel Sinematik Evreni filminde daha rol aldı. Thor serisinin dördüncü filmi "Love and Thunder", 7 Temmuz'da vizyona girecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)