The Sopranos'un yaratıcısı David Chase: Yeni bir Sopranos filmi yapmak isterim

"The Sopranos"un yaratıcısı David Chase, yeni The Sopranos dizisi hazırlamak için hevesli olmadığını ancak The Sopranos filmi yapmak istediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HBO’nun kült yapımlarından olan "The Sopranos"un yaratıcısı David Chase, spin-off projeleri hakkında konuştu. Chase, yeni bir The Sopranos dizisi için 'pek de hevesli' olmadığını belirtti. 

Play Tuşu'nun haberine göre, "The Sopranos"un öncesindeki olayları anlatan "The Many Sainst of Newark", gişede pek başarı yakalayamasa da HBO Max’te ilgi gördü. WarnerMedia yönetecileri de David Chase ile "The Sopranos" evreninde geçecek yeni bir dizi için görüşmelere başladı. 

Chase geçtiğimiz günlerde THR’a verdiği röportajda, “Benden film ile dizi arasındaki boşluğu anlatan bir yeni bir dizi hazırlamamı istediler fakat ben bu işe pek hevesli değilim. Ben yeni bir The Sopranos filmi yapmak isterim ama onların bunu isteyeceğini sanmıyorum” dedi. 

Spin-off: Orijinal yapımın içerisindeki bir bölge ya da birkaç karakter üzerinde daha iyi yoğunlaşabilmek amacıyla oluşturulmuş bir televizyon programı, radyo programı, video oyunu ya da filmdir.