The Smiths'ten Trump'a tepki: 'Bu b.ku bitti kabul edin'

Seçim mitinglerinde grubun şarkılarını kullanan Trump'a tepki gösteren Marr, "1 milyon yıl düşünsem böyle bir şeyin yaşanacağı aklıma gelmezdi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz Rock grubu The Smiths'in gitaristi Johnny Marr, seçim mitinglerinde grubun şarkılarını kullanan ABD'nin eski başkanı Donald Trump'a tepki gösterdi. Güney Dakota eyaletinde geçtiğimiz yıl düzenlenen mitingde, Trump sahneye çıkarken 'Please, Please, Please Let Me Get What I Want' şarkısının çaldığı görüldü.

Marr, sosyal medya paylaşımında "1 milyon yıl düşünsem böyle bir şeyin yaşanacağı aklıma gelmezdi. Bu b.kun hemen sonra erdiğini kabul edin" ifadelerini kullandı. The Smiths'in şarkılarının, pazartesi günü New Hampshire'daki miting de dahil olmak üzere son zamanlarda Trump'ın seçim kampanyalarında sıkça kullanıldığı belirtildi.

Daha önce Adele, The Beatles, Bruce Springsteen, Elton John, Rolling Stones, Queen, Pharrell Williams, Prince ve David Bowie dahil olmak üzere birçok müzisyen Trump'ın mitinglerinde şarkılarının kullanılmasına tepki göstermişti. (DIŞ HABERLER)