The Queen's Gambit'in 2. sezonu olmayacak: Beth Harmon geri dönmüyor

 Anya Taylor Joy'un başrolünde yer aldığı The Queen's Gambit'in 2. sezonunun olmayacağı açıklandı: 'Daha fazla şey anlatırsak zaten anlatmış olduğumuz hikâyeyi mahvederiz.'

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri olan "The Queen's Gambit"in devamının gelmeyeceği açıklandı. Walter Tevis’in 1983 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan ve başrolünde Anya Taylor Joy'un yer aldığı "The Queen's Gambit", dünyanın en iyi satranç oyuncularından biri olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanıyor. 

Beyazperde'nin haberine göre, Deadline'a konuşan Dizinin yürütücü yapımcıları Scott Frank ve Williams Horberg, online bir panelde Queen's Gambit hakkında, "Anlatmamız gereken hikâyeyi aktarmışız gibi hissediyorum. Ve farklı bir şekilde ifade etmem gerekirse, daha fazla şey anlatırsak zaten anlatmış olduğumuz hikâyeyi mahvedeceğimizden korkuyorum" dedi. Ancak ikili, Anya Taylor Joy ile başka bir projede çalışacaklarına dair garanti verdi.

"The Queen's Gambit", dünya çapında 62 milyon kullanıcı tarafından izlenerek, Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu.