'The Last of Us' dizisi, HBO'nun en büyük ikinci açılışını yaptı

HBO yapımı "The Last of Us" dizisi, son 13 yılda kanalın en iyi açılış yapan ikinci dizisi oldu. Dizi ilk bölümüyle 4.7 milyon izleyiciye ulaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Popüler video oyunundan aynı adla uyarlanan "The Last of Us" dizisi, HBO ve HBO Max üzerinden 4.7 milyon izleyiciye ulaştı.
Geçtiğimiz pazar gecesi yayınlanan bölüm, son 13 yılda kanalın en iyi açılış yapan ikinci dizisi oldu.

Dizi, modern uygarlığın yok oluşunun 20 yıl sonrasında, katı bir karantina bölgesinde kalan 14 yaşındaki Ellie ile onu oradan kurtarması için tutulan Joel'un çıktıkları zorlu yolculuğu konu alıyor. 

Başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Gabriel Luna, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Jeffrey Pierce ve Anna Torv gibi isimler bulunuyor. Dizinin 10 bölümlük ilk sezonunda yönetmen koltuğunda Kantemir Balagov, Jasmila Žbanić, Ali Abbasi, Peter Hoar, Jeremy Webb ve Liza Johnson oturuyor.

HBO'nun en iyi açılış yapan dizilerin ilk sırasında, 9.99 milyon izleyiciyle "Game of Thrones"un spin off'u "House of the Dragon" yer alıyor. "Game of Thrones" ise 2011 yılında 4.2 milyon izleyici ile açılış yapmıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)