The Gray Man'in devamı geliyor

Netflix, Chris Evans ve Ryan Gosling’in başrolünde yer aldığı "The Gray Man" filminin devam filmi ve spin-off yapımlarının geldiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Russo Kardeşler’in yönetmenliğini yaptığı Netflix’in en pahalı filmi "The Gray Man", kısa sürede Netflix'in en çok izlenenleri arasında üst sıralara yerleşti. Netflix, Chris Evans ve Ryan Gosling’in başrolünde yer aldığı filmi seri haline getirmek istediğini açıkladı. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, Mark Greaney’nin aynı isimli aksiyon-gerilim romanından uyarlanan ve Russo Kardeşler'in yönetmenliğini üstlendiği "The Gray Man", yayınlandığı 92 ülke genelinde, çıkış yaptığı haftada en çok izlenen filmler arasında birinci oldu. Filmin kazandığı bu başarıdan sonra, oyuncu Ryan Gosling’in yine başrolünde yer alacağı ve Russo Kardeşler'in yönetmenliğini yapacağı serinin ikinci filmi için onay verildi. Devam filminin izleyicilerle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

Russo Kardeşler, filmin kısa sürede en çok izlenen yapımlar arasında üst sıralara yerleşmesinin ardından, "İzleyicilerin 'The Gray Man' filmine verdikleri tepkiler olağanüstü. Dünyanın her köşesinden insanlara bu heyecanlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Filmdeki kendine has karakterler ile yapımın genişleyen evrenin parçası olmasını istiyorduk. Dolayısıyla Netflix’in Ryan Gosling’in dahil olduğu devam filmini duyurmasını ve ikinci film senaryosunun hazırlanmasını sevinçle karşıladık. Filmin detaylarını yakın zamanda konuşabilecek olmaktan heyecanlıyız" dedi. 

"Zombieland" ve "Deadpool" filmlerinin yazarlığını üstlenen Paul Vernick ile Rhett Reese’in aynı evrende geçecek bir spin-off yapımını kaleme aldıkları da duyuruldu. Evrenin farklı bir bölümünü işleyeceği söylenen yapıma dair ayrıntılar netleşmedi.