'The Goonies' diziye uyarlanıyor

1985 yılında vizyona giren "The Goonies" filmi diziye uyarlanıyor. Dizi, Disney Plus'ta "Our Times" adıyla yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkçeye "Define Avcıları" olarak çevrilen 80'lerin kült yapımı "The Goonies", diziye uyarlanıyor. Disney Plus'ta "Our Times" adıyla izleyicilerle buluşacak olan yapım, buldukları define haritası sonrası hazine arayan bir grup çocuğun maceralarını konu alıyor.

Kayıp Rıhtım'ın Collider'dan aktardığına göre, bir süredir geliştirilmekte olan dizi uyarlaması, ilk başta Fox kanalı için hazırlandı. Variety'nin açıklamasına göre ise şimdi Disney Plus üzerinden yayınlanmasına karar verilen yapım için yapılan açıklamada, dizinin hazırlanan pilot bölümünün Fox kanalı izleyicileri için oldukça “genç işi” kaldığı belirtildi. Bu nedenle dizi, Amblin ve The Donner Company tarafından Disney+’ta yer alması için yeniden geliştiriliyor.

'HARİKA BİR HİKÂYE, HARİKA BİR DİZİ'

Warner Bros. TV’de yönetici başkan yardımcısı ve geliştirme başkanı olan Clancy Collins White, "Our Time" adını taşıyacak olan dizi uyarlaması hakkında, “Disney Plus’ta henüz geliştirme aşamasında olan bir işimiz yoktu. Harika bir hikâye, harika bir pilot bölüm, harika bir dizi sayesinde olmayan bir yolu açabilmenin bir yolunu bulduk. Anlaşmanın yapılması biraz zaman aldı. Ancak ilerleyeceğimiz için hepimiz gerçekten çok heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Şu an için dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler henüz belli değil.

İlk olarak 1985 yılında vizyona giren "The Goonies", hazine haritası bulan ve hazineyi bulmak için maceraya atılan bir grup çocuğa odaklanıyor. Yönetmenliğini Richard Donner’ın, yapımcılığını ise Steven Spielberg'ün üstlendiği filmin senaryosunu da Chris Columbus, Spielberg’ün hikâyesine dayanarak kaleme aldı.