'The Crown' oyuncusu Olivia Colman, Kraliçe 2'nci Elizabeth'i andı

The Crown'da Kraliçe Elizabeth'i canlandıran Olivia Colman, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde konuştu. Colman, "Hepimiz onun yaşamı boyunca yaptıklarından inanılmaz derecede etkilendik" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İlhamını İngiliz Kraliyet Ailesi’nden alan 'The Crown' dizisinin ikinci sezonunda Kraliçe 2'nci Elizabeth'i canlandıran oyuncu Olivia Colman, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth'i andı. Colman, Kral 3'üncü Charles'ın ilk konuşmasını da 'çok güzel' bulduğunu söyledi. 

Variety dergisine konuşan Colman, "Kraliçe, genç bir kadınken söz vermişti ve bu sözünü büyük bir asaletle yerine getirdi. Hepimiz onun yaşamı boyunca yaptıklarından inanılmaz derecede etkilendik" dedi. Sam Mendes'in yönetmen koltuğunda yer aldığı romantik dram filmi "Empire of Light"ın tanıtımı için festivale katılan Colman, Kral 3'üncü Charles'ın 'ömür boyu hizmet sözü' verdiği ve annesine saygılarını sunduğu ilk konuşmasını da 'çok güzel' bulduğunu belirterek, "İngiliz bakış açısına göre gayet iyi bir iş çıkardı" ifadelerini kullandı.

'BENCE KRAL 3'ÜNCÜ CHARLES, İYİ BİR İŞ ÇIKARACAK'

Colman sözlerini, "Dış dünyadan İngiltere'ye baktığımızda, bir taraftan bir komedi -siyaset- diğer taraftan da çok ağırbaşlı ve ciddi bir olay dönüyor. İngiliz olmaktan gurur duyuyorum. Bence Kral 3'üncü Charles iyi bir iş çıkaracak" diyerek sonlandırdı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)