The Criterion Collection'dan 40 dakikalık The Irishman belgeseli

The Criterion Collection, 40 dakikalık The Irishman belgeselini yayınlandı. Filmin kamera arkasına odaklanan belgeselde, oyuncu kadrosu, kamera önü ve arkası ekibi, Scorsese ve filmin senaristleriyle gerçekleştirilen röportajlar da yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - The Criterion Collection, Martin Scorsese’nin son filmi The Irishman’in kamera arkasına odaklanan bir mini belgesel yayınladı. Belgeselde, filmin kamera arkası görüntüleri yer alırken, aralarında Martin Scorsese, Robert De Niro, Al Pacino, Anna Paquin, uyarlandığı romanın yazarı Charles Brandt’in bulunduğu yapım ekibiyle yapılan röportajlara da yer veriliyor.

Play tuşu'nun aktardığına göre, Robert de Niro, Al Pacino ve Joe Pesci gibi isimleri bir araya getiren The Irishman, II. Dünya Savaşı sonrası ABD’deki organize suç dünyasını 20. yüzyılın ünlü mafya tetikçilerinden Frank Sheeran’ın gözünden anlatıyor. Amerikan tarihinin büyük gizemlerinden biri olan Jimmy Hoffa’nın ortadan kaybolma hikayesinin etrafında dolaşan mini belgesel, yapım süreciyle neredeyse hakkında her gün bir yeni haber gördüğümüz The Irishman’in özellikle CGI konusuna nasıl eğildiğini gösteriyor.