TFF 1. Lig'de yarı final programı belli oldu

TFF 1. Lig'de son hafta maçlarının ardından play-off oynayacak takımlar netleşti. Y. Samsunspor, İstanbulspor, Altay ve Altınordu'nun katılacağı play-off maçlarının programı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TFF 1. Lig'de sezonun son maçları dün oynandı. Adana Demirspor birinci, Giresunspor ikinci olarak Süper Lig'e yükselirken, Akhisarspor, Ankaraspor ve Eskişehirspor 2. Lig'e düşen takımlar oldu. Süper Lig'e çıkacak üçüncü takımı ise plaf-off maçları belirleyecek.

Ligi üçüncü bitiren Y. Samsunspor altıncı sıradaki Altınordu ile, dördüncü sıradaki İstanbulspor ise beşinci sıradaki Altay ile play-off yarı final maçları oynayacak. İki kademeli oynanacak maçların programı açıklandı.

16 Mayıs Pazar günü saat 20:00'da Altay - İstanbulspor ile oynayacak. Rövanş maçı ise 21 Mayıs Cuma günü saat 18:00'da İstanbulspor'un sahasında oynanacak.

Yarı finalin diğer eşleşmesinde 17 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Altınordu, Y. Samsunspor'u ağırlayacak. Rövanş karşılaşması 21 Mayıs Cuma günü saat 21:00'da Samsun'da oynanacak.

Altay daha önce 5 kez play-off maçları oynadı ancak hiç birinde Süper Lig'e çıkamadı. Y. Samsunspor ve İstanbulspor da daha önce iki kez play-off'a kalmış ancak Süper Lig'e yükselememişti. Altınordu ise ilk kez play-off'ta mücadele edecek. (HABER MERKEZİ)