Teoman duyurdu: Mayıs ayında romanım çıkacak

Şarkıcı Teoman, "Eskisi gibi yaşamıyorum. Saat 23 gibi yatıyorum, sabahın 6'sında dışarıya atıyorum kendimi. Bir tane roman bitirdim onun son rötuşlarını yapıyorum. 2024'ün Mayıs ayında çıkacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Teoman, Orhan Gencebay'ın "Türk müziği yerli ve milli değerlerden uzaklaşıyor" açıklaması hakkında konuştu. Projeden projeye koşturduğunu belirten Teoman, "20 günlük bir aram vardı. Kendimi spora vermiştim. Şimdi de gidiyorum. Bugün tatilimin son günü" dedi.

'2024'ÜN MAYIS AYINDA ROMANIM ÇIKACAK'

Mayıs ayında bir roman yayımlayacağını belirten şarkıcı, "Bir tane roman bitirdim onun son rötuşlarını yapıyorum. 2024'ün Mayıs ayında çıkacak. Hatta oyuna dönüştüreceğiz. Cem Adrian'a bir şarkı yaptım. Şubat'ta o çıkacak. Mayıs ayında bir şarkı da çıkacak. Bir şarkı daha yaptım... Yanlışlıkla çalışkan oldum" diye konuştu.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre, çalışmayınca sıkıldığını belirten Teoman, "Gündelik programını aksatmıyorum. Kitap okuyorum, romanı bitirdim. Sporumu yapıyorum" diye konuştu. 

'ESKİSİ GİBİ YAŞAMIYORUM'

Teoman ayrıca, arkadaş ortamlarında söylediği "After parti var mı?" sözünün eğlence amaçlı olduğunu söyledi. Eskisi gibi hızlı bir hayat yaşamadığını belirten şarkıcı, "Esprisini yapıyorum aslında. Görmüşsünüzdür 'After parti var mı?' diyorum. İnsanları güldürme amaçlı aslında. Eskisi gibi yaşamıyorum. Saat 23 gibi yatıyorum. Sabahın saat 6'sında dışarıya atıyorum kendimi. Eskisinden farklı yaşıyorum ama siz sorduğunuzda after parti esprilerini yapıyorum" dedi.

'HERKES İSTEDİĞİNİ YAPSIN'

Teoman, Orhan Gencebay'ın "Türk müziği yerli ve milli olmaktan uzaklaşıyor" yorumu hakkında da konuştu. Şarkıcı, "Orhan ağabeyi çok severim. 'Ben öyle düşünmüyorum' deyip saygısızlık yapmak istemem. Belki öyle düşünüyordur. Gençler de istediklerini yapmalılar bence. Bu iş kafana göre takılarak olur. Benim için belirli kuralları yoktur. Başkalarına karışmayı sevmiyorum. Herkes istediğini yapsın" ifadelerini kullandı.

'BELLİ BİR YAŞA GELDİKTEN SONRA VİTESİ BİRAZ DÜŞÜRMEKTE FAYDA VAR'

2023'te çok çalıştığını ifade eden Teoman, "Şaka olsun diye 'Boş boş dolaşıyorum' dedim ama sadece ağustos ayında 10 konser verdim. 2024 ile ilgili düşüncem artık kendimi yormamak. Belli bir kariyere, yaşa geldikten sonra vitesi biraz düşürmekte fayda var. Gün kaçıyor. İnsan işle kendini fazla uyuşturuyor. Ben öyle yapmayacağım. Kitap okuyacağım, sporumu yapacağım, daha az çalışacağım gibi planlarım var. Fazla konsere çıkmam. Talepler geliyor ama hepsini kabul etmiyorum. Çok aza düşürdüm konser adetimi" diye konuştu.

Etiketler teoman roman