Tenis maçına 'zehirli yılan' molası

Avustralya'da yapılan bir tenis maçı sırasında korta 50 santimetre uzunluğunda zehirli bir yılan girdi. Maça 40 dakika ara verildi, yılan yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski ABD Açık Tenis Turnuvası Şampiyonu Dominic Thiem, Avustralya'da yapılan Brisbane Uluslararası tenis turnuvası eleme maçında Avustralyalı rakibi James McCabe ile karşı karşıya geldi. Korta zehirli bir yılanın girdiğinin anlaşılması üzerine maça ara verildi.

The Guardian'ın haberine göre, dünya eski 3 numarası Dominic Thiem, rakibine 2-6 kaybettiği ilk setin ardından maçın ikinci setini kazanmaya çalışırken seyircilerine kortta bir yılan olduğunu fark etmesi üzerine maça 40 dakika ara verilmek zorunda kalındı. 30 Aralık Cumartesi günü yaşanan olayda korta güvenlik görevlileri de çağrıldı. 

'HAYVANLARI GERÇEKTEN SEVERİM AMA...'

Korta getirilen bir yılan yakalayıcısı yaklaşık 50 santimetre uzunluğundaki doğu kahverengi türü yılanı yakalayarak korttan uzaklaştırdı. Ardından maç devam etti. Thiem, iki maç puanını çevirdikten sonra maçı 7-6, 7-4 ve 6-4'lük setlerle kazandı.

Daha sonra olaya ilişkin konuşan sporcu Dominic Thiem, "Hayvanları, özellikle de egzotik olanları gerçekten seviyorum. Ama bunun gerçekten zehirli bir yılan olduğunu söylediler ve top toplayıcı çocuklara da çok yakındı. Yani, gerçekten tehlikeli bir durumdu" dedi. Bunun daha önce başına gelmediğini anlatan Thiem, "Bu, kesimlikle asla unutmayacağım bir şey oldu" diye konuştu. (DIŞ HABERLER)