Temsili Putin, Biden'ın azil duruşmasına katıldı

Demokrat siyasetçi Jared Moskowitz, Joe Biden'ın azil soruşturması kapsamında görüşen duruşma öncesinde 'Putin' maskesi ile konuşma yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de oğlu Hunter Biden'a iş ilişkilerinde avantaj sağladığı iddia edilen Başkan Joe Biden'ın azil soruşturması kapsamında görülen davada, 'temsili' Vladimir Putin belirdi. Demokrat siyasetçi Jared Moskowitz, Cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu Temsilciler Meclisi'ne bağlı Gözetim Komitesi başkanı James Comer'e 'teşekkür etmek için' Putin maskesi ile duruşma öncesi bir konuşma yaptı.

43 yaşındaki Moskowitz, gazetecilere 'Putin' olarak şunları söyledi: "James Comer'a tüm istihbaratımızı aldığı ve komitede kullandığı için teşekkür etmeye geldim."

Moskowitz, daha sonra yaptığı açıklamada ise, "James Comer, Vladimir Putin'in emirlerini yerine getirdi. Maskeyi bunu simgelemek için taktım" dedi. 

Geçtiğimiz yıl Cumhuriyetçi Partili James Comer, Biden'ın Başkan Yardımcısı olduğu dönemde oğlu Hunter Biden’ın, Rus, Kazak ve Ukraynalı oligarklardan yüklü miktarda ödeme aldığını belirten 19 sayfalık bir belge yayınlamış, “Joe Biden'ın Başkan Yardımcılığı sırasında Hunter Biden onu Kazakistan, Rusya ve Ukrayna'daki oligarklardan milyonlar kazanmak için 'marka' olarak sattı" ifadelerini kullanmıştı.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Etiketler joe biden abd azil putin