TEM’de şakalaşırken motosikletten düştüler

TEM Otoyolu'nda seyir halindeki iki motosiklet sürücüsü aralarında şakalaşırken sürücülerden birisi dengesini kaybederek kaza yaptı. Kazada iki kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TEM Otoyolu Ankara istikametinde saat 04.30 sıralarında meydana gelen kazada iddiaya göre, sürücüleri henüz öğrenilemeyen iki motosikletli seyir halindeyken, Akşemsettin viyadüğü üzerine geldikleri esnada şakalaşmak için birbirlerine tekme attı. Bu sırada motosiklet sürücülerinden biri dengesini kaybederek kazaya yol açtı. Motosiklet devrilerek yola savruldu. Motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan arkadaşı yaralandı. 

DHA'nın haberine göre, bu sırada aynı yönde arkadan gelen hafriyat yüklü TIR'ın şoförü ikinci bir kaza yaşanmaması için yolun ortasında durarak tedbir aldı. TIR şoförü daha sonra yaralıların yardımına koştu, yaralanan motosiklet sürücüsünün üzerine üşümesin diye battaniye örttü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan motosiklet sürücüsü ve arkadaşına ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı.

Kaza nedeniyle kısa süreli trafik oluştu. Bu sırada diğer motosikletin sürücüsü, arkadaşı tarafından olay yerinden kaçırıldı. Polis, kaçan motosikletin sürücüsünü daha sonra yakalayarak gözaltına aldı.

Polis, yolda önlem alırken devrilen motosiklet çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Yolun temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. 

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler istanbul kaza tem