Yeni Nokia'lar için tarih belli oldu

Nokia'nın lisans sahibi HMD Global'in Mobile World Congress 2017'de yer alması kesinleşti. Şirketin bu etkinlikte yeni Nokia telefon modellerini tanıtması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Nokia akıllı telefonların yol haritasının ortaya çıkmasının ardından, şimdi de Nokia’nın lisans sahibi HMD Global’in Mobil Dünya Kongresi'nde yer alması kesinleşti.

Finlandiya merkezli HMD Global, gelecek 10 yıl boyunca Nokia akıllı telefonların lisansını elinde bulunduracak. Tahminlere göre şirket yeni Nokia akıllı telefonları MWC 2017’de duyuracak.

Nokia kaç akıllı telefon modeli tanıtacağı ise henüz bilinmiyor. Güçlü bir giriş yapması için Nokia'nın birden fazla model tanıtması bekleniyor. Modellerden birinin üst seviye özelliklere sahip olması da güçlü bir ihtimal.

Sızan bilgilere göre adı geçen tek model, orta seviye özelliklere sahip. Nokia D1C'in Android 7.0 Nougat işletim sistemi, 5i5 inç 1080p ekran, 1,4 GHz Qualcomm Snapdragon 430 çipsete sahip olması bekleniyor. 3 GB RAM ve 32 GB depolama kapasitesi ile 16 MP arka kamera da diğer özellikleri olarak sıralanıyor. (kaynak: shiftdelete)

Etiketler Android Telefon Nokia