Nokia'nın Android telefonu sızdırıldı

Nokia’nın bir süredir hakkında konuşulan Android modeli D1C'nin fotoğrafları sızdırıldı. Nokia Power User sitesinde yer alan haberde, Nokia D1C’ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar paylaşıldı. Yayımlanan fotoğraflarda telefonun arka yüzeyi, içi ve yanları görünüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir samanlar telefon pazarında söz sahibi olan Nokia, telefon bölümünü Microsoft'a satmış ve bir süreliğine mobil pazara ara vermişti. Finlandiyalı şirket, tekrar eski günlerine dönmek üzere pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Üstelik bu defa bir Android telefonla.

Bir süredir hakkında bilgiler dolaşan Nokia D1C modelinin fotoğrafları ilk defa ortaya çıktı. Gizlice fotoğrafları çekişmiş olan modelin gövdesi yekpare metal kasaya sahip olduğu görülüyor. Gold, siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olduğuna dair bir başka fotoğraf da eşzamanlı sızdırıldı. Yeni telefonda anten bantlarıiPhone 7'deki gibi üst ve anla konmuş.

nokiad1c02

Telefonun Full HD çözünürlüklü ekran, Snapdragon 430 1,4 GHz işlemci,Adreno 505 GPU, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızayla gelmesi bekleniyor. Telefonun 13 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kameraya sahip olması da kuvvetle muhtemel. Henüz D1C kod adıyla çağırılan telefonun, Mart başında Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Etiketler Android Nokia D1C