Note 7 için yanmayan iade kutusu

Samsung'un, Galaxy Note 7 üretimine son verdiğini dün resmen açıklamasından sonra kesin iade süreci başladı. Şirket kullanıcılara, Note 7'lerini içine koyup iade etmeleri için yanmayan bir kutu  göndermeye başladı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ağustosta piyasaya çıktıktan hemen sonra patlama haberleriyle gündeme gelen Samsung'un yeni telefonu Note 7, teknoloji sektöründe örneği az görülür bir krize yol açtı. Yenilenen modellerin de patlaması sonucunda şirket dün resmim bir açıklamayla Note 7 üretimini tamamen durdurduklarını açıkladı. Kesin iade süreci de başlamış oldu. 17 milyar dolarlık bir dolarlık bir zarar yol açan Note 7 fiyaskosunun hasarlarının telafisi süreci de başladı.

Telefonlar kullanıcılardan toplanana kadar herhangi bir zarar oluşmaması için Samsung bir iade kiti hazırladı. Büyük bir termal kutunun içinde plastik eldivenler, anti statik poşet ve Samsung'un bir açıklama metni bulunuyor. Antistatik poşete yerleştirilen telefon küçük kutuya yerleştiriliyor. O kutu da diğer büyük kutuya konduktan sonra Samsung'a gönderiliyor. Telefonların havayoluyla iadesi kesinlikle yasak. Tamamen kara yoluyla iade süreçleri tamamlanacak.

Etiketler iade Samsung Note 7 kutu