3 yılda çekildi, 2,5 dakikalık film oldu

Geçtiğimiz yıl bir "time lapse" videosu daha yayımlayan film yapımcısı Matthew Maniego, şimdi de yapımı 3 yıl süren Paradise II videosunu yayımladı. Görsel bir şölen sunan bu hızlandırılmış videoda, şehrin ve doğanın harika uyumu gözler önüne seriliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Film yapımcısı Matthew Maniego, son üç yılını San Francisco'da Paradise II videosunu çekmek için harcadı. 2013 yılında yayınlanan Maniego filminin devamı olan Paradise II, ilk videodan farklı olarak bu sefer 4K kalitesinde karşımıza çıkıyor.

Canon EOS 5D Mark III ve Sony A7S II ile birlikte üç farklı lens kullanılarak çekilen film, 2 dakika 24 saniyelik bir şahesere dönüştü. Daha önce San Fransico'ya aşina olmayan insanlar için şehrin ikonik bölgelerini ve simgelerini çok güzel anlatan Paradise II'de Golden Gate Bridge ve Lombard Street gibi şehrin ünlü yerlerini görüyoruz.

Toplamda 100 bin özgün karenin yer aldığı proje için 6 haftalık bir post prodüksiyon çalışması yapılmış. 3 yıllık eşsiz bir emeğin yer aldığı Paradise II videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.