Tüm Pokemon'ları yakaladı, Dünya turunu kazandı

Amerika'daki tüm Pokemon’ları yakalayan Nick Johnson’a seyahat firmaları sponsor oldu. Johnson şimdi de dünyanın tüm Pokemon'larını yakalayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Piyasaya çıktığı günden beri gündemden hiç düşmeyen ve dünya genelinde 75 milyondan fazla indirilerek tüm zamanların en hızlı yayılan uygulaması rekorunu elinde tutan Pokemon Go güzel gelişmelere de vesile olmuyor değil.

Bilişim sektöründe çalışan ve çocukluk hayali Pokemon ustası olmak olan Nick Johnson hayalini bile kuramayacağı bir hediyeye sahip oldu. Amerika'daki 142 Pokemon'un tamamını yakalayan Johnson, ekran görüntüsünü Reddit üzerinden paylaşınca seyahat firmalarının dikkatini çekti ve dünya turu kazandı.

Uluslararası seyahat firması Marriott Rewards ve Expedia’nın sponsorluğunda kız arkadaşıyla birlikte tura çıkacak olan Nick Johnson’un bilinen 151 adet Pokemon’dan geriye kalanları yakalaması için ülke ülke dolaşacağı belirtiliyor. Paris, Hong Kong, Sidney ve Japonya gibi ülkelere seyahat edecek çift Kangaskhan, Farfetch’d ve Mr. Mime’ı yakalamaya çalışacak.

USA Today’e konuşan Johnson çocukken Pokemon ustası olmayı çok istediğini ve hayallerini gerçekleştiren hediyeden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca oyun sayesinde çok sayıda yeni kişiyle tanıştığını ve günde yaklaşık 10 kilometre yürüyüş yaparak bu başarıyı elde ettiğini açıklayan genç adam Dünya turuna çıkmak için sabırsızlandığını dile getirdi. (kaynak:donanımhaber.com)