Pokemon Go'da ilk rekor!

Bir Reddit kullanıcısı imkansızı başardı. Pokemon Go'da normal şartlarda 1 yılda ulaşılacak son seviyeye kısa sürede ulaşarak rekor kırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  İlk etapta sadece 3 ülkede piyasaya sürülmesine rağmen oyuncular farklı yollar deneyerek bu engeli aşmayı başarmış ve oyun tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından eş zamanlı olarak oynanmaya başlanmıştı. Pokemon Go haberleri yayınlandığı ilk günden beri gündemden hiç düşmedi. Oyuncular hızlı bir şekilde yüksek seviyelere ulaşırken bir Reddit kullanıcısından da rekor haberi geldi.

Name_Problemz takma adlı Reddit kullanıcısı Pokemon Go için paylaşılan GPS hilesini ve yaklaşık 38 euro değerinde oyun içi eşya satın alımı yaparak oyun en son seviyesi olan 40'ıncı seviyeye ulaştı.

Oyun aktif bir şekilde oynandığında son seviyeye olaşabilmek için yaklaşık bir yıla yakın bir süre gerekiyor. Ancak reddit kullanıcısı sadece birkaç ayda son seviyeye ulaşarak bir rekora imza attı. 40'ıncı seviyeye ulaşabilmek için birçok hileye başvuran bu kullanıcının nasıl banlanmadığı ise soru işareti.

Kullandığı GPS hilesini kimseye fark ettirmeden yapması nedeniyle hiç şikayet edilmedi ve Niantic tarafından fark böylelikle fark edilemedi. Son seviyeyi gören oyuncu yapımcı şirket Niantic'e bir e-mail göndererek hile yaptığını ve hesabının silinmesini talep etti.