TEGV ve BCA Global'den iş birliği: Sürdürülebilir Yardım ve Dayanışma

TEGV ve BCA Global, çocukların eğitimine destek olabilmek amacıyla hayata geçirdikleri yeni projelerini duyurdu.

Fotoğraf: TEGV
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çocuklara 29 yıldır nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile çeşitli markaların temsilciliğini yapan global satış, danışmanlık ve iletişim ajansı BCA GLOBAL çocukların eğitimi için bir iş birliğine imza attı.

TEGV ve BCA Global iş birliği ile hayata geçen “Sürdürülebilir Yardım ve Dayanışma” projesi ile farklı markalar tarafından ürünler tasarlandı. Tasarlanan ürünlerden elde edilen gelir ise çocukların eğitim giderlerinde kullanılmak üzere TEGV’e bağışlanacak.

 TASARIMLAR 23 NİSAN'DA SATIŞTA

Aralarında Aila Studio, Bust2, D’lueur, LUXO Diamond, OSCARMORRIS, Yaprak Aybak Design Studio ve sevgili Zeynep Tosun’un bulunduğu yedi marka projeye destek veriyor. Ağustos 2023’te üretime başlanan tasarımlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda satışa sunulacak.

Tasarımlar, markaların kendi internet siteleri ve TEGV Dükkân’da kâr amacı gütmeden bir sezon boyunca TEGV çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla satışta olacak. Proje kapsamında en az 500 ürünün satılması hedefleniyor.