Tatil beldesinde jandarma şerit kapattı, trafik keşmekeşi oluştu

Bayram nedeniyle tatil beldelerinde yoğunluk oluşurken, ilçe girişlerinde kontrol noktaları oluşturularak şerit kapatılması ve arama yapılması, trafiği içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bayram tatilini geçirmek için Marmaris ve Datça’ya gelmek için yola çıkanlar, yollarda yoğunluk oluşturdu. Bu iki ilçeye gidiş güzergahındaki Marmaris-Muğla karayolunun 21'inci kilometresinde bulunan Çetibeli Jandarma Kontrol Noktasında ekiplerin yolda şerit kapatması, araçları durdurarak kimlik kontrolü ve arama yapması, bazı araçlara narkotik köpeği sokması nedeniyle trafik akışı iyice yavaşladığı için kilometrelerce araç kuyrukları oluşuyor.

Jandarmanın, narkotik köpeği ile sürücüler araçtayken uyuşturucu araması yapması da dikkat çekti.

.
DHA'nın haberine göre normal günlerde 11-13 bin arasında aracın geçiş yaptığı kontrol noktasında bayram nedeniyle cuma 19.00 ile pazar 11.00 saatleri arasında, 36 saatte 75 bin aracın geçtiği belirtildi. Çoğunluğu İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara ile Karadeniz illerinden gelenlerin geçiş yaptığı kontrol noktasında bayram boyunca aynı şekilde denetim yapılacağı ifade edildi.

Marmaris ilçe merkezindeki Ulusal Egemenlik, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde yoğun araç trafiği görüldü. Zaman zaman trafik tıkanırken uzun beklemeler yaşandı. (HABER MERKEZİ)