Tanju Özcan: Baba evine dönüş talebim görüşülecek, helallik istiyorum

CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden partiye dönüş talebinin bugün görüşüleceğini duyurdu. Özcan süreç içinde kırdığı CHP'lilerden helallik istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak partiye geri dönmesiyle ilgili resmi sürecin başladığını duyurdu. 

Özcan paylaşımında, "‘Baba Evine’ dönüş talebim ile ilgili konunun bugün CHP MYK’sı ve Parti Meclisi’nin gündemine geleceğini memnuniyetle öğrendim" ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: aşanan bu süreçte başarı odaklı bir siyasetçi olarak, paylaşımlarım ve söylemlerim sebebiyle istemeden kırdığım ve üzdüğüm partililerimizden helallik istiyorum. Bundan sonra partimizin yerelde ve genelde başarısı için daha çok çalışacağım… Her şey çok daha güzel olacak.

DÖNÜŞ İÇİN BAŞVURMUŞTU

Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı yarışını kazanınca yaptığı açıklamada "babaevine dönme çağrısı" yapmış, CHP Yüksek Disiplin Kurulunca 26 Temmuz'da partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da 15 Kasım'da yeniden partiye dönmek için dilekçe verdiğini açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)

 

 

Etiketler Tanju Özcan CHP ihraç