Tamire bırakılan otomobil başka bir tamirci tarafından çalındı

İstanbul Maltepe'de otomobilini tamirciye bırakan E.K’nin aracı çalındı. Otomobili çaldığı ortaya çıkan tamirci çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Maltepe'ye bağlı Esentepe Mahallesi'nde 60 yaşındaki E.K'nin tamirhaneye bıraktığı otomobili çalındı. İhbar üzerinde çalışma başlatan ekipler 8 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi.

DHA'nın haberine göre incelemeler sonucunda şüphelinin çekici ile otomobili çaldığı tespit edildi. Şüphelinin E.D. olduğu öğrenildi. Şüpheli E.D.’nin Sultanbeyli’nde oto tamirhanesi işlettiği belirlendi.  

SERBEST BIRAKILDI

Şüpheli, 25 Kasım’da işyerine yapılan operasyonda yakalandı. Çaldığı otomobil ise Sultanbeyli’nde bir viyadüğün altında üstü örtülü şekilde bulundu. Şüphelinin aynı yöntemle modeli düşük ve modifiyeye uygun araçları çaldığı, bu araçların bazılarını parçalayarak, bazılarını ise kendi tamirhanesinde tamir ederek sattığı belirlendi.

56 adet suç kaydı bulunduğu açıklanan şüpheli E.D. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)