Taksi şoförü, aracına çarptığı Azerbaycanlı sanatçıyı darp etti

Taksi şoförü, aracına çarptığı Azerbaycanlı sanatçı Nergiz Bagieva'yı darp etti. Bagieva, taksi şoföründen şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Azerbaycanlı sanatçı Nergiz Bagieva, Beyoğlu'nda aracına çarpan taksi şoförü tarafından darp edildi. Yaşanan olay sonrası darp raporu alarak polis merkezine giden Bagieva, taksi şoföründen şikayetçi oldu.

DHA'nın aktardığı habere göre, Gümüşsuyu Gazhane Bostanı Sokak'ta bir taksi, 9 Ekim Pazar günü evine dönen sanatçı Nergiz Bagieva'nın aracına çarptı. Taksiden inen şoför, Bagieva'yı darp etti. Bagieva, yaşanan tartışma ve darp anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Nergiz Bagieva

Nergiz Bagieva, "2 gün önce sahnemden çıktım. Arabamla eve dönüyordum. Bir taksi şoförü çarptı, sollama yaparak durmadı. Ben kornaya bastıktan sonra durdu. Arabadan indiği gibi küfürle direkt üstüme saldırdı. İnsanlar geçiyor, hiçbir şekilde müdahale etmiyordu. Sonunda iki kişi ayırdı. Plakasını çekmeye çalıştım, elimde kanıt olsun diye. Mobese kayıtlarını alacağız. Videoları var zaten. Elimden telefonumu aldı, telefonumun birini kırdı hatta. Sonra da arabasıyla kaçtı. Normal bir insan böyle bir şey yapamaz. Şikayetçi oldum, darp raporu da aldım. Bu insanları şikayet edip uğraşmak lazım. Uğraşmazsan böyle bu kadın cinayetleri de her şeyde daha fazla da yürür gider. Bir sürü kadın cinayetine zaten şahit oluyoruz her gün"  diye konuştu. (HABER MERKEZİ)