Takip ve taciz edildiğini anlatan Ceylan Ertem'den yeni açıklama: Yalnız olmadığını bilmek güzel bir duygu

Bir dinleyicisi tarafından beş yıldır takip edildiğini açıklayan Ceylan Ertem, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, "Eminim bundan sonra bir sıkıntı yaşamayacağım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir dinleyicisi tarafından 5 yıldır takip ve taciz edildiğini açıklayan Ceylan Ertem, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Dinleyicisinin özür dilediğini belirten Ertem, avukatının yine de gereken işlemleri başlattığını aktardı. 

Ertem, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Merak eden herkese; avukatım birkaç gündür gerekli olan her şeyi yapıyor. Karşı taraf gelen tepkilerin de büyük katkısı ile; özür dileyip, bir daha asla yaklaşmayacağının sözünü verdi. (Biz yine de gerekli işlemleri yaptık). Bir daha bu sıkıntının devam etmeyeceğini umuyorum. Destek olup, bu tacizin sonunda durması için sesini yükselten herkese sevgilerimi gönderiyorum.

Bu kadar yüksek bir sesin karşı tarafın geri çekilmesine sebep olacağını bilmiyordum ama yine de destek almak istemiştim. Ve gerçekten çok etkili oldu. Herkese minnettarım. Yalnız olmadığını bilmek güzel bir duygu. Eminim bundan sonra bir sıkıntı yaşamayacağım. Yaşarsam da binlerce şahidim var, bu bile güçlü bir duygu."

Etiketler ceylan ertem taciz