Sylvester Stallone: 'Rocky'nin parazitler tarafından istismar edilmesini istemezdim

Sylvester Stallone, Rocky evreninde geçecek olan yeni filmler hakkında açıklamalarda bulundu. Oyuncu, "Acınası yapımcı ve açgözlü çocukları, benim yarattığım karakterleri kemiğine dek sömürüyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rocky evreninin yaratıcısı olan oyuncu Sylvester Stallone, ilk defa "Rocky 4" filminde izleyici karşısına çıkan Ivan Drago karakterine odaklanan yeni bir film hazırlanmasına tepki gösterdi. Serinin fikri haklarına sahip olmayan Stallone, "Rocky"nin yapımcısı Irwin Winkler’ı hedef aldı. 

Kayıp Rıhtım'ın Variety'den aktardığına göre, serinin haklarına sahip olmamasından duyduğu rahatsızlık daha önce de belirten Sylvester Stallone, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Oyuncu, sonradan kaldırdığı paylaşımda, "Bir başka kalp kırıcı haber… Bunu yeni öğrendim. BİR KEZ DAHA, 94 yaşındaki acınası yapımcı ve açgözlü moron çocukları Charles ile David, yeniden benim yarattığım karakterleri bana sormadan kemiğine dek sömürüyor. Hayranlardan özür dilerim. Rocky karakterlerinin bu parazitler tarafından istismar edilmesini asla istemezdim" ifadelerini kullandı. 

Stallone ayrıca, "Rocky IV" ve "Creed II" filmlerinde Sovyet şampiyonu boksör Ivan Drago’yu canlandıran Dolph Lundgren’i de anarak, "Dolph’e saygı duymaktan başka bir şey elimden gelmez ama keşke arkamdan neler döndüğünü bana söyleseydi. GERÇEK arkadaşlarınızı yakınınızda tutun" dedi. 

 Stallone, daha önce de yapımcı Irwin Winkler’ı hedef alarak, "Tüm haklar senin çocuklarına geçmeden önce hakkım olanın en azından bir kısmını geri almak istiyorum" demişti.