Sylvester Stallone hayatını anlatan 'Sly' ile Toronto Film Festivali'nde

48'inci Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Sylvester Stallone'nin hayatını anlatan 'Sly' filminin prömiyeri yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanada’nın Ontario eyaletindeki Toronto kenti sinema dünyasında Cannes’dan sonraki en büyük film festivali olarak gösterilen ve 'Oscar’ın Habercisi' olarak da bilinen Toronto Uluslararası Film Festivali'ne (Toronto International Film Festival-TIFF) ev sahipliği yapıyor.

Bu yıl 48'incisi gerçekleşen festivalde Sylvester Stallone’nin hayatı ve oyunculuk kariyerine odaklanan ‘Sly’ filminin prömiyeri yapıldı. Etkinliğe, Sylvester Stallone ile Jennifer Flavin da katıldı.

‘Sly’ filminin yönetmenliğini Thom Zimny üstleniyor. ‘Rocky Balboa’ ve ‘Rambo’ gibi kült yapımlarla aksiyon sinemasının unutulmazları arasına giren 76 yaşındaki aktör, ‘Sly’ adlı filmde bu defa kendi hayatını aktaracak.

Son olarak ‘Tulsa King’ dizisindeki Dwight Manfredi rolü ve 2023 yapımı ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’teki Stakar Ogord karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Sylvester Stallone, şimdi Netflix belgeseline konu oluyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)