Sürat yapan askeri zırhlı panelvana çaptı: 3 yaralı

Diyarbakır'da aşırı süratli olduğu belirtilen bir zırhlı araç, seyir halindeki bir panelvana çarptı. Kazada yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir zırhlı araç, seyir halinde olan bir panelvana çarptı. Hasta tutuklu Sıddık Güler’in oğlunun da içinde bulunduğu araçta 3 kişi yaralandı. 

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre, bölgede sık sık ölümlere neden olan zırhlı araç kazalarına bir yenisi daha eklendi. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Semti’nde aşırı süratli olduğu belirtilen bir zırhlı araç, seyir halinde bir panelvana çarptı. Panelvan çarpmanın etkisiyle takla atarak yoldan çıktı. Hasta tutuklu Sıddık Güler’in oğlu Hadi Güler’in de içinde olduğu araçtaki üç kişi yaralandı. 

Yaralılar çevredekilerin yardımıyla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hadi Güler ve Welat Kahraman hastane kontrolü ardından taburcu edilirken, Sedat Cevizli'nin ise göğüs rahatsızlığının devam ettiği ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. (HABER MERKEZİ)