Sultangazi'de ev ve iş yerlerini su bastı

Sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul'un Sultangazi ilçesinde çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi için yaptığı gök gürültülü sağanak uyarılarının ardından, sabah saatlerinden itibaren İstanbul’un bazı bölgelerinde aralıklı olarak yağış başladı. Akşam saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle çok sayıda ev ile iş yerini su bastı.

GAZİOSMANPAŞA'DA DOLU YAĞDI

Başakşehir'de bazı sürücüler suyla dolan yolda ilerlemekte güçlük çekerken, bazı otomobiller de tamamen suya gömüldü. 

Gaziosmanpaşa ilçesinde etkisini sürdüren sağanak yerini doluya bıraktı. Kuvvetli yağış nedeniyle Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay Hattı'nın Taşköprü istasyonunu su bastı.

'BÜTÜN EŞYALARIM ZARAR GÖRDÜ'

Sultangazi’de yağmurun etkisini göstermesinin ardından evi suyla dolan bir kişi, yaşananları cep telefonuyla görüntüledi. Belediye yetkililerine çağrı yapan ev sahibi Ramazan, suyun boşaltılması için yardım istedi.

50. Yıl Mahallesi'nde oturan ve eşyalarının da zarar gördüğünü belirten "Eve giremiyorum. Evde bulunan koltuk, televizyon ve elektrikli eşyaların kullanılamaz halde" dedi.

TEKSTİL ATÖLYESİNE SU BASKINI

Yine Sultangazi’nin 50. Yıl Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesini de su bastı. Su baskının ardından atölyesine giden iş yeri sahibi, birçok ürünün su altında kaldığını gördü.

İş yeri sahibi tekstil ürünlerini kurtarmak için komşularından destek istedi. İş yeri sahibinin yakınlarının yardımıyla bazı eşyalar dışarı çıkartılarak kurtarıldı. Çevredeki diğer iş yerlerini de su bastığı belirtildi.