Sultangazi'de kayan minibüsün çarptığı 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Sultangazi'de, sürücüsünün yokuşta bıraktığı minibüs kayarak 13 yaşındaki Yusuf Yurt'a çarptı. Yusuf Yurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sultangazi'de, sürücüsünün yokuşta bıraktığı minibüs kayarak önce park halindeki 2 araca, ardından 13 yaşındaki Yusuf Yurt'a çarptıktan sonra bir binanın bahçesine düştü. Ağır yaralı çocuk, hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 16.00 sıralarında 75'inci Yıl Mahallesi, 1258 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Gökhan S. minibüsü sokağın başına park ederek gitti. Bir anda hareket etmeye başlayan minibüs önce park halindeki iki otomobile çarptı. Ardından da oyun oynayan 13 yaşındaki Yusuf Yurt'a çarptıktan sonra bir binanın boşluğuna uçtu.

DHA'nın haberine göre ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Yurt, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yurt, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Minibüsün şoförü ise gözaltına alındı. (HABER MERKEZİ)