'Stray' oyunu animasyon film oluyor

2022'nin yazında çıkan ve macera türündeki bilgisayar oyunu 'Stray' film olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Oyuncuların bir kedinin kontrolünü ele aldıkları bilgisayar oyunu 'Stray'in animasyon filmi çekilecek. Henüz hakkında çok şey bilinmeyen film hakkında, oyunun geliştirici şirketi olan Annapurna'nın animasyon departmanında çalışanlar tarafından bazı açıklamalar yapıldı. 

'ÇOK DUYGUSAL BİR ŞEY BARINDIRIYOR'

Entertainment Weekly'nin haberine göre; geçtiğimiz günlerde Entertainment Weekly'e konuşan ve oyunu geliştiren Annapurna şirketinin animasyon departmanında çalışan Robert Baird, oyunun 'çok duygusal bir şey' barındırdığını ve yapılacak adaptasyon için çalışan ekibin 'bu duygusal şey'i yakalamaya çalıştığını söyledi. 

'HOPEPUNK TÜRÜNDE OLACAK'

Baird, oyunun olumlu değişim, radikal nezaket ve zorluklara toplumsal tepkiler için savaşan karakterleri anlatan kurguları anlatmak için kullanılan 'hopepunk' türünde olacağını ve yapılacak animasyonun 'yapılmış ilk ve en iyi hopepunk filmi olacağını' belirtti.  

Öte yandan, Baird ile Annapurna'da birlikte çalışan Andrew Millstein ise oyunun çok popüler olduğunu ve stüdyonun bir animasyon filmi çekmek fikrinin altındaki nedenlerden birinin bu olduğunu söyledi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler stray oyun film annapurna