'Stranger Things'in final sezonu çekimleri başladı

Netflix, 'Stranger Things' dizisinin 5'inci ve final sezonunun çekimlerine başladığını duyurdu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Duffer Kardeşler imzalı 'Stranger Things'in 5'inci ve final sezonunun çekimleri başladı. İlk sezonu Temmuz 2016'da yayınlanmaya başlayan ve Netflix'in en popüler içeriklerinden biri hâline gelen dizinin dördüncü sezonu tek başına tüm dünyada 140,7 milyon saatlik izlenmeye ulaştı.

Dizi beşinci sezonuyla final yapacak olsa da 'Stranger Things' evreni, Londra’da canlı olarak sahnelenen 'Stranger Things: The First Shadow' ve henüz ismi açıklanmayan bir spin-off animasyon dizisi ile genişlemeye devam edecek.

Emmy ödülleri ve Bir Drama Dizisindeki En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild ödülü dahil olmak üzere dünya genelinde 70'ten fazla ödül kazanan 'Stranger Things', 230'dan fazla ödüle aday gösterildi. 

Dizinin konusu şöyle:

Duffer Kardeşler imzalı 'Stranger Things', Indiana’nın bir çocuğun sırra kadem basmasıyla karışan Hawkins kasabasında geçiyor. Arkadaşları, ailesi ve yerel polis, çocuğun ortadan kayboluşunu çözmek için gerekli cevapları ararken kendilerini çeşitli tehlikelerin ve ölümcül olayların merkezinde buluyor. Kasabalarının sıradan görüntüsünün altında doğaüstü bir gizem, devlet tarafından yürütülen çok gizli deneyler ve yaşadığımız dünyayı çok güçlü fakat bir o kadar da tehlikeli bir boyuta bağlayan geçit yatıyor. Dostlukların sınandığı bu hikayede keşfedilenler Hawkins’in ve tüm dünyanın yaşamını sonsuza dek değiştirecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)