Steven Spielberg'den 'Frank Bullitt' filmi geliyor

Yönetmen Steven Spielberg, Frank Bullitt karakterine dayanan film için hazırlıklara başladı. 1968'de "Bullitt"i yayınlayan Warner Bros., Spielberg'in yeni filminin stüdyosu olacak. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Steven Spielberg, Steve McQueen'in ilk kez 1968 tarihli gerilim filmi "Bullitt"te canlandırdığı San Francisco polisi Frank Bullitt karakterine dayanan bir film çekecek. Yapımcılığını Spielberg'le birlikte Kristie Macosko Krieger'ın üstleneceği filmin senaryosunu "Spotlight" ve "The Post" gibi yapımlarla tanınan Josh Singer yazacak. 

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, 1968'de "Bullitt"i yayınlayan Warner Bros., Spielberg'in yeni filminin stüdyosu olacak. Spielberg'in karakteri üstlenmesi konusunda henüz bir senaryo yok ve herhangi bir anlaşma yapılmadı.

1963 tarihli 'Mute Witness' romanına dayanan 1968 yapımı "Bullitt", Bullitt'in korumakla görevlendirildiği bir mafya muhbirinin ölümüyle ilgili soruşturmasını takip ediyor. Peter Yates'in yönettiği film, McQueen'in tüm sürüşünü modifiye edilmiş bir Ford Mustang'de yapmasıyla tanınıyor. Kurgu dalında Oscar kazanan film, aynı zamanda ses dalında da aday gösterildi.