Stephen King uyarlaması 'Firestarter'dan ilk fragman

'Firestarter' adlı Stephen King romanı, başrolünde Zac Efron’un yer aldığı yeni bir sinema uyarlaması ile geliyor. Filmden ilk fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Stephen King'in Türkiye'de 'Tepki' ismiyle yayımlanan 'Firestarter' adlı romanından uyarlanan filmden ilk fragman yayınlandı. Blumhouse'un yapımcılığını yaptığı yeni uyarlama, romanın izleğine benzer bir yol takip ediyor. 

Box Office Türkiye'nin aktardığına göre, King'in 1980 yılında yayımlanan 'Firestarter' romanı, telekinetik bir biçimde cisimleri ateşe verme yeteneğini gün geçtikçe kontrol altına alıp keskinleştiren Charlie ile ailesinin, Charlie'nin bu gücünden faydalanmak isteyen gizli bir örgüte karşı mücadelesini anlatıyor. Roman, daha önce 1984 yılında Drew Barrymoore'un başrolünde oynadığı bir uyarlama ile 2002 yılında çekilen "Firestarter 2: Rekindled"a kaynak olmuştu.

Filmde Charlie karakterini Ryan Kiera Armstrong, babasını Zac Efron ve annesini Vicky'ye Sydney Lemmon canlandıracak. Filmin kadrosunda ayrıca Gloria Reuben, Michael Greyeyes, Tina Jung gibi isimler yer alıyor. 

Film, Türkiye'de 13 Mayıs'ta gösterime girecek.