Trabzonspor ile Antalyaspor yenişemedi: 2-2

Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Trabzonspor, kendi sahasında Antalyaspor'u ağırladı. İlk yarı 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle kapanırken, Antalyaspor 2. yarıda skora eşitlik getirdi. Maç bu skorla sona erdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile Fraport TAV Antalyaspor 2-2 berabere kaldı.

Trabzonspor, üç penaltının kullanıldığı karşılaşmanın ilk yarısını Fraport TAV Antalyaspor karşısında 2-1 önde kapadı.

6. dakikada ceza alanının hemen içerisinde Doğukan Sinik, Ndiaye tarafından düşürülünce maçın hakemi Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi. 8. dakikada Ufuk Akyol, yerden kullandığı penaltı atışında Antalyaspor'un  ilk golünü kaydetti.

12. dakikada Trabzonspor, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla penaltı kazandı. Pereira'nın sağdan ceza alanına ortasında, Sörloth'un kafa vuruşunda top Veysel Sarı'nın eline çarptı. Halil Umut Meler, VAR uyarısıyla pozisyonu izleyerek penaltı kararı verdi. 15. dakikada Sosa, kaleci Boffin'in sağ tarafından yerden topu filelere göndererek eşitliği sağladı.

42. dakikada Trabzonspor, Video Yardımcı Hakem uygulamasıyla bir penaltı daha kazandı. Sol taraftan ceza alanı son çizgisine inen Ekuban, Mukairu'nun arkadan müdahalesi sonrası yerde kaldı ve yapılan VAR incelemesi sonrası hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. 43. dakikada Sosa, topu kaleci Boffin'in sol üst köşesinden filelere göndererek takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. İlk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarının 66. dakikasında Fraport TAV Antalyaspor, beraberliği sağladı. Nazım Sangare'nin sağdan kullandığı taç atışında, kimsenin dokunamadığı top arka taraftaki Yekta Kurtuluş'un önüne düştü. Bu futbolcu da kaleci Uğurcan Çakır ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. (AA)