Fenerbahçe Medya Sorumlusu İlker Üçer'in virüs testi pozitif

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı İletişim ve Medya Sorumlusu İlker Üçer, korona virüsü testinin pozitif olduğunu duyurdu. Takım menajeri Cenk Renda ise virüs testinin negatif çıktığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı İletişim ve Medya Sorumlusu İlker Üçer, korona virüsü (Covid-19) testinin pozitif çıktığını ancak durumunun iyi olduğunu duyurdu.

İlker Üçer, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda şunları kaydetti:

"Bu, elbette iyi bir haber değil ancak şu an için tat ve koku alamama ve çok hafif öksürük dışında (o da bugün neredeyse sıfırlandı) herhangi bir sorunum yok. Halsizlik, baş ağrısı ve mide bulantısı bende oluşan belirtilerdi. İki ya da üç gün beni yokladılar, sonra vedalaştık. Ateşim hiç yükselmedi. Yoğun öksürük, boğaz ağrısı ya da solunum sıkıntısı hiç yaşamadım. Halihazırda ciddi bir süreyi geride bıraktım ve umarım sonuna kadar bu şekilde atlatabilirim. Özetle, okuduğumuz ya da izlediğimiz endişe verici birçok semptom benim sürecimde oluşmadı. Elbette bu söylediklerimde, 'hastalığı önemsemeyin' ya da 'hafife alın' mesajı çıkmasın lütfen. Büyüklerimizin durumu için ekstra hassasiyet göstermemiz gerektiği de zaten hepimizin malumu. Hastalıkla ilgili herkesin çok endişeli olduğunu biliyorum ancak bu şekilde de seyredebildiğine canlı bir örnek olabilmesi için yaşadıklarımı paylaşmak istedim."

Şu an önceliğinin hastalığı kimseye bulaştırmamak olduğunu vurgulayan Üçer, "Bu, gerçekten en büyük sorumluluk ve beni hastalık sürecinde en çok zorlayan konu da bu psikoloji oldu. Evimdeyim ve olmam gerektiği kadar izole kalacağım. Şu anda bu durumla baş edebilmek için de hepimizin yapması gereken de bu gözüküyor" dedi.

Bu arada Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Menajeri Cenk Renda, korona virüsü testinin negatif çıktığını açıkladı.

Renda, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Kontrol altında tutulduğum hastanede yapılan yeni tetkiklerde koronavirüs testlerim bugün itibarıyla negatif çıkmıştır. Hastaneden taburcu edildim ve 14 günlük karantina sürecimi tamamlamak için dinlenmeye çekiliyorum" ifadelerini kullandı. (AA)