Galatasaray seriye devam ediyor

Galatasaray, Gençlerbirliği'ni Donk ve Falcao'nun (2) golleriyle 3-0 yendi. Sarı kırmızılılar üst üste sekizinci galibiyetini elde etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerek, ligde üst üste sekizinci galibiyetini elde etti.

Sarı kırmızılılar, 3. dakikada Ryan Donk ile öne geçti. Falcao 33. dakikada farkı ikiye çıkardı. İlk yarı 2-0 sona erdi. 69. dakikada Falcao bir gol daha atarak maçın skorunu tayin etti. Galatasaray bu galibiyetle puanını 48'e yükseltti. Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, süre aldığı son 6 maçta 7 gol attı.

EMRE AKBABA VE ADEM BÜYÜK YEDEKTEYDİ

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, ligin ikinci yarısında iyi performans sergileyen ve 11’in vazgeçilmezleri arasına giren Adem Büyük ve Emre Akbaba’yı üst üstte ikinci hafta da yedek kulübesine çekti.

Galatasaray’ın ilk 11'i: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Saracchi, Seri, Ömer Bayram, Feghouli, Taylan Antalyalı, Onyekuru ve Falcao.

Gençlerbirliği'nin ilk 11'i: Nordfeldt, Ahmet Oğuz, Toure, Flavio, İbrahim, Yasin Pehlivan, Fabricio, Candeias, Berat Özdemir, Sessegnon, Sio.

(HABER MERKEZİ)