Ünal Karaman'dan protokole: Galatasaray'ı size bıraktım

Hafta sonu oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçı, katıldığı bir toplantıda protokol tarafından da kendisine sorulunca Teknik Direktör Ünal Karaman'dan, "Size bıraktım" yanıtı geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'da düzenlenen bir toplantıda vali ve belediye başkanlarının pazar günü oynanacak Galatasaray maçına yönelik ilgisine Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'dan esprili yanıt geldi.

TBMM'de çocuk gelişimindeki bozuklukların tespiti ile ilgili tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan araştırma komisyonu, Trabzon’da bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Zorlu Grand Otel’de düzenlenen, "Özel Gereksinimli Bireyler Çalıştayı"na Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da katılarak destek verdi. Çalıştay için geldiği otelde bir süre Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile de sohbet eden Karaman konu pazar günü oynanacak Galatasaray maçına gelince espri yaptı. Karaman vali ve başkanların maçın önemine ilişkin değerlendirmelerini dinledikten sonra, “Galatasaray’ı size bıraktım” dedi.

'FATİH HOCA İLE Mİ GÖRÜŞELİM'

Karaman’ın şakası üzerine Zorluoğlu da, “Fatih hocayla mı görüşelim, ne yapalım. Biz Galatasaray’ı hep yeniyoruz” dedi. Bunun üzerine tekrar söze dahil olan Karaman, “derbi maç hep zordur” ifadelerini kullandı. (Kaynak: Haber 61)