Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği Vakfı başkanı seçildi

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, tek aday olarak girdiği olağanüstü genel kurulda oy birliğiyle başkan seçildi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği Vakfının olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçildi. Vakfın açıklamasına tepki olarak bir toplantılara katılmayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yaklaşık bir yıl sonra toplantıya katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın görevinden ayrılmasından dolayı Kulüpler Birliği Vakfında olağanüstü genel kurula gidildi. Vakfın İstanbul'daki merkezinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ yaptı.

Seçime tek aday olarak giren Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, oy birliğiyle başkanlığa seçildi. Başkan yardımcılıklarına ise Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu getirildi.

Özel işleri nedeniyle yurt dışında bulunan Mehmet Sepil toplantıya katılmazken, Göztepe'yi başkan yardımcısı Talat Papatya temsil etti.

MUSTAFA CENGİZ BİR YIL SONRA TOPLANTIYA KATILDI

Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği Vakfı'nın 10'uncu başkanı oldu. 2000'de kurulan Kulüpler Birliği Vakfı'nda daha önce İlhan Cavcav (3 dönem), Cemal Aydın, Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören, Halil Ünal, Göksel Gümüşdağ, Dursun Özbek ve Fikret Orman başkanlık yapmıştı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaklaşık bir yıl sonra Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısına katıldı.

Cengiz, geçen sezonun ilk yarısında Kulüpler Birliği Vakfı'nın yaptığı açıklamadan dolayı toplantılara katılmama kararı almıştı. Sarı-kırmızılı kulübü, bu süreçteki toplantılarda yönetim kurulu üyeleri temsil etmişti. (İSTANBUL/AA)

Mustafa Cengiz: Kulüpler Birliği yok hükmündedirMustafa Cengiz: Kulüpler Birliği yok hükmündedir