Avrupa kupalarında eşleşmeler belli oldu

Başakşehir, Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un Avrupa kupalarındaki muhtemel rakipleri belli oldu. Başakşehir, Krasnodar-Porto eşleşmesinin, Trabzonspor, Craiova-AEK eşleşmesinin, Yeni Malatyaspor ise Molde-Aris eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde Türkiye takımlarının rakipleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir, Olympiakos'u geçmesi halinde Krasnodar-Porto eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor Sparta Prag'ı elemesi halinde Craiova-AEK galibiyle, Yeni Malatyaspor ise Partizan'ı elemesi halinde Molde-Aris galibi ile karşılaşacak.

Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde Olympiakos'u 7 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da ağırlayacak. Rövanş mücadelesi 13 Ağustos Salı günü oynanacak.

Trabzonspor ise Sparta Prag ile ilk maçını 8 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da Prag'da oynayacak. Rövanş maçı 15 Ağustos Perşembe günü Trabzon'da gerçekleşecek. Trabzonspor kazanırsa, 22 ve 29 Ağustos'ta Craiova-AEK galibiyle karşılaşacak.

Yeni Malatyaspor 8 Ağustos Perşembe günü saat 22.00'de Sırbistan'da Partizan'ın konuğu olacak. İkinci karşılaşma 15 Ağustos Perşembe günü Malatya'da düzenlenecek. Malatyaspor kazanırsa, 22 ve 29 Ağustos'ta Molde-Aris maçının galibiyle karşılaşacak.(HABER MERKEZİ)