Beşiktaş'ta Orhan Ak protestosu: Taraftarlar sahaya girdi

Beşiktaş ile Eibar arasında oynanan hazırlık mücadelesinin bitiminde bir grup taraftar sahaya girerek yardımcı antrenör Orhan Ak'ı protesto etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, İspanyol ekibi Eibar'la hazırlık maçı yaptı. Eibar, 36'ncı dakikada Enrique Garcia ve 80'nci dakikada Mesa Alexander'la bulduğu gollele mücadeleyi 2-0 kazandı.

Sözcü gazetesinin haberine göre, maçın bitiş düdüğünün ardından bir grup Beşiktaşlı taraftar, yardımcı antrenörlük görevine getirilen Orhan Ak'ı protesto etti. Beşiktaş yedek kulübesi önüne kadar gelen taraftarlar, “Silah çeksene, silah çeksene, Orhan Ak bize silah çeksene” şeklinde tezahürat yaptı. Taraftarları Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı sakinleştirdi.

Bazı taraftarlar ise "Biz taraftarız bizi buradan kimse kovamaz" diyerek daha önce Orhan Ak'ı protesto eden bir kadın taraftarın kulübün güvenlik görevlileri tarafından itilerek takım otobüsünden uzaklaştırmasına tepki gösterdi.

24 Temmuz'da Avusturya'ya giden Beşiktaş'ı taraftarlar havalimanında karşılaşmıştı. “Orhan Ak’ı istemiyoruz” diyen bir kadın taraftar, "İstemiyorsan başka yere git" diyen 2 koruma tarafından itilerek otobüsün yanından uzaklaştırılmıştı.

Beşiktaşlı kadın taraftarı iten korumalara tepkiBeşiktaşlı kadın taraftarı iten korumalara tepki