Beşiktaşlı kadın taraftarı iten korumalara tepki

Avusturya'da yardımcı teknik direktör Orhan'a Ak'a tepki gösteren kadın taraftarı iten ve "İstemiyorsan başka yere git" diyen korumalara Beşiktaşlılardan tepki geldi. Taraftar grubu Çarşı'dan yapılan açıklamada, "Biz buradayız, hiçbir yere gitmiyoruz" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaşlı taraftarlar, "Orhan Ak'ı istemiyoruz" diyen kadın taraftarı iten ve "İstemiyorsan başka yere git" ifadelerini kullanan korumalara tepki gösterdi.

Sözcü gazetesinden Ali Aydın'ın haberine göre, yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'ya giden Beşiktaş'ı, siyah beyazlı taraftarlar karşıladı.

Bir kadın taraftar, teknik direktör Abdullah Avcı’nın yardımcısı Orhan Ak'a tepki gösterdi. Taraftar, “Orhan Ak’ı istemiyoruz” dedi. "İstemiyorsan başka yere git" diyen 2 koruma, kadın taraftarı iterek otobüsün yanından uzaklaştırdı.

Twitter'da "#OrhanAkıİstemiyoruz" etiketi uzun süre en çok paylaşım yapılan başlıklardan olurken çok sayıda kişi de korumalara tepki gösterdi.

Taraftar grubu Çarşı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Biz buradayız, hiçbir yere gitmiyoruz. Biz ölene kadar Beşiktaşlıyız, son nefese kadar Beşiktaş'tayız. Biri bir yere gidecekse o gidecek olan "istemiyorsan başka yere git" diyerek ittiğiniz o taraftarımız değil; istenmeyen #OrhanAK ve onu savunanlar olmalı" ifadelerine yer verildi.