Fenerbahçe'den Cengiz ve Terim'e: Tek dertleri Fenerbahçe

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesinden Galatasaray'a yönelik açıklamalarda bulundu. Kulüp açıklamasında Fatih Terim ve Mustafa Cengiz'e yönelik 'tek dertleri Fenerbahçe olanlar' ifadesi kullanıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Galatasaray'a tepki gösterdi. Başkan Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdürrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim hakkında yayınlayan mesajda, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın maçının ardından medyaya yansıyan 'Mustafa Cengiz Semih Özsoy’un elini sıkmadı' şeklindeki haberlere de değinildi.

Maç öncesinde Cengiz'in salon koridorlarına gelerek tüm Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerinin elini sıktığını dile getiren kulüp, maç sırasında kendilerine edilen hakaret ve küfürlere tepki göstermediğini söylediği Cengiz için, "önerimiz tenhada farklı kalabalıkta farklı davranmamasıdır" denildi.

"Tek dertleri Fenerbahçe olanlara zaruri açıklama" başlığı ile yayınlanan açıklamada Fener Ol kampanyasında Galatasaray camiasının önceki bağış miktarının üzerine ulaşıldığı belirtildi. Sarı Lacivertli kulüp, Fatih Terim'in "Dirar’a neden sarı kart vermediniz" sorusunu da hatırlatarak, "Fenerbahçe Spor Kulübü mecbur kalmadıkça hiçbir şekilde rakiplerine dair açıklama yapmazken rakip camia tarafından ısrarla ortaya konulmaya devam edilen bu adımlar, ana amaç ve hedefin sürekli Fenerbahçe üzerinden algı yaratma gayretinde olduklarını açıkça göstermektedir. Bu noktada Fenerbahçe Spor Kulübü olarak suskunluğumuzu koruduğumuz bir konuda da artık görüşümüzü dile getirmek isteriz; Rakibimizin 2. Başkanı Sayın Abdurrahim Albayrak tarafından yapılan kural, etik dışı VAR açıklamalarından sonra bir kez daha emin olduğumuz şey; Türk futbolunun tüm detaylarıyla yeniden ele alınıp acilen ve ivedilikle temizlenmesi gerektiğidir" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)